Elhelyezkedés,adottságok

Alsóörs, Balatonfüredtől mindösszesen 6 km-re, távol annak zajától, tökéletes kilátással Tihanyra

Image module
Balaton, kikötő
A fejlesztés közvetlenül a vízparton, örökpanorámás területen, egy építési engedélyes kikötő közvetlen szomszédságában helyezkedik el
Image module
Saját belső tó
A lakások egy közel 1 hektáros belső tavat ölelnek körül, a mindennapjaink és családunk pihenésének részévé téve a vizivilág csodáit, annak nyugalmát
Image module
Zárt rendszer
Maximális biztonság! A strandot, wellness és yacht club közösségi épületét csak a lakók, és azok vendégei használhatják.

Az ingatlan komplexum számokban

Eszébe jutott már valaha, amikor egy értékes ingatlant látott egy átlagos telken, hogy milyen kár? A PelsoBay projekt egyedülálló designú és kialakítású ingatlanokat kínál egy kiváló fekvésű örökpanorámás telken a Balaton partján.

A fejlesztés keretében 6 db eltolt sorházi kialakítású épületcsoportban kínálunk közel 120 db lakást, 30-tól 250 m2-ig. A vevők igényeinek ismeretében lehetőség van a kialakított alaprajzok apróbb módosítására, lakások összevonására illetve szétosztására.

A belső kialakítás tökéletes személyre szabását biztosítja, hogy mind kulcsrakész, mind szerkezetkész állapotban megvásárolhatóak a lakások. Lakberendező és belső építész partnereink segítségével semmi sem szab határt egyedi igényeinek magvalósításában.

Pihenjen, lakjon a vízparton

Víz közelségében lakni kivételes adomány. A Balaton partján mindez tökéletes panorámával párosul. A Pelso Bay azokat a vevőket szólítja meg, akiknek igényük van a komplexitás érzésére, a pihenés-nyaralás teljes palettáján átjárási lehetőségük legyen. Legyen pihentető luxus, nyugodt környezetben, a vizen és a vízparton, de a szórakozás és a pezsgő kulturális élet is legyen elérhető közelségben.

Kiszolgáló létesítmények, kényelmi egységek

A Pelso Bay kényelmi szolgáltatásaival igazi élmény nyújt lakói számára, azaz privát természetes strandot, egész évben nyitva tartó wellnesst és kávézót, bérlehető vitorlás flottát a sportág szerelmeseinek, valamint a gourmet lakóinknak is kedvébe járunk egy borpincével, bérelhető bortrezorokkal, kávézó, drinkbár, és az igényeknek megfelelő éttermi szolgáltatásokkal. A befektetési céllal vásárlók számára teljes körű üzemeltetési szolgáltatást ajánlunk fel, így könnyítve, felügyelve a befektetésük biztonságát és jövedelemtermelését, ingatlanjuk állagmegóvását.
 •  Wellness – 800 m2 egész évben üzemelő wellness
 • Yacht Club –  400 m2 alapterületű két szintes Yacht Club épület a parton
 • Bortrezor
 • 100 m-es privát strand
 • Bérelhető vitorlás flotta
 • Üzemeltetési szolgáltatások

Modern építészet, szuperpanoráma és tókapcsolat

A tervezés során figyelembe vettük a vevők eltérő igényeit. A légies, teljes falfelületet betöltő nyílászárók a természetet hozzák nappalinkba, ugyanakkor az épületek formaképzése törekszik a privát tér megteremtésére.

Az eltérő megoldások között mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő ingatlant, legyen szó kizárólagos kert és dísztó kapcsolatú kislakásról, tetőteraszos penthouse ingatlanról vagy 6 hálószobás szuper panorámás villaépületről.

Korszerű műszaki megoldások

A fejlesztés során az elérhető és hatékony megoldásokat részesítettük előnyben:

 • A vázkitöltő téglafalazatokat 20cm vastagságban hőszigeteltük
 • A nyílászárók, három rétegű thermo üvegezésű fém, illetve fa keretes szerkezetek
 • A hő és hideg termelését korszerű egyedi, illetve lépcsőház központi hőszivattyúk biztosítják (víz-víz, illetve víz-levegő)
 • A lakásokat 15cm lépés és hanggátló hőszigetelő réteg választja el
 • A lakásokat mennyezeti hűtés-fűtéssel, valamint kiegészítő padlófűtéssel is felszereljük
 • A nyílászárók szükség szerinti árnyékolóval felszereltek
 • Az “okos” otthon kiépítésének lehetőségeit biztosítjuk
 • Burkolatok, szaniterek festékek, és beépülő építőanyagok esetében magas kopásállóságú esztétikus, magas műszaki tartalmú termékek beépítését végezzük
 • A soling lakások megközelítése 5 db beépítésre kerülő panoráma hátfalú 8 személyes liften keresztül is történik

Épület típusok

SOLING APARTMAN – 6 épületben, szintenként 1, illetve megosztás esetén 2 lakás elhelyezésével, épületenként földszint és emeletek kialakítással összesen 30-46 db soling lakást kínálunk.
FLAAR APARTMAN – A fejlesztési terület északi sarkában elhelyezkedő, bravúros építészeti megoldásokat felvonultató 3 emeletes épület együttes. Az épület eltolt-teraszos kialakítása jól takarja az egyes apartmanok tereit a belátástól, miközben nagyméretű teraszt és balatoni kilátást biztosít.
ASSO APARTMAN – 2-3 szintes, tetőteraszos modern formavilágú ház, igény szerint szintenként külön megközelítési lehetőséggel, vagy két szintes belső lépcsőházas villaként. A tetőterasz a lakások együttes használatában illetve a felső lakás kizárólagos használatában is megvásárolhatóak.
MELGES APARTMAN- Az engedélyeztetett épületek igény szerint egy vagy két szintes, belső kerttel, átriummal, nagy fedett teraszokkal kialakított, közvetlen tihanyi panorámával rendelkező épületek.
SKIFF APARTMAN – A vízpart közvetlen közelében elhelyezkedő 10 villaépület (3xskiff, 3xdragon, 4xmelges) lehetőséget nyújt a leendő vásárlók egyedi igényeinek kielégítésére, 3-4 hálószobás, akár 150-300 nm alapterületű paloták.
DRAGON APARTMAN – Az apartmanok megközelítése egymástól zavartalanul történik. Az “U” alakú telepítés lehetőséget ad az éjszakai és nappali zónák külön tömegképzésére. A vízpart a két apartmanból külön – külön is megközelíthető.

Kiknek ajánljuk

Early bird – Azon leendő első vevőink, akik egyedi igényei akár a kiviteli tervekbe is beépítésre kerülnek. Korai döntésüket a fejlesztő kedvezménnyel honorálja. A várhatóan legkedvezőbb adottságú lakások kedvezményes megvásárlásával a projekt átadásáig az általuk választott lakás várhatóan jelentős értéknövekményen megy keresztül, azaz a vevő hasznot generál. Az early bird megállapodás keretrendszeréért kérjük keressen minket bizalommal.


Befektetők – Azon vevők, akik elsősorban befektetési céllal vásárolnak. A befektetés célja lehet az értéknövekmény, és/vagy a hozam termelése. A limitált számú lakás megépítését követően a Balatonon egyedülálló kialakítású, privát wellness és stranddal rendelkező lakó és üdülő célú, várhatóan klubéleti elemeket is felvonultató projekt lakásai értékesebbé válnak. A kiadáson keresztül a vevő által nem használt időszakokban a vásárolt lakás bevételt termel. A lakások üzemeltetésére a parkot üzemeltető cég vállalkozik.


Legjobb lakásokat keresők – A PelsoBay luxus lakópark kínálatában azon lakások, melyek a legmagasabb panoráma értékkel, és a legközelebb találhatóak a Balatonhoz (SOLING épület 2em, 3em, penthouse, Dragon, Skiff, Melges épületek)


Családosok – A PelsoBay luxus lakópark kínálatában azon lakások, melyek egy szinten nappali plusz 2-3 szobás kialakításukkal, grandiózus egybefüggő konyha+nappali kialakításukkal a családi, akár több generációs nyaralás tökéletes helyszínei


Sportemberek – A PelsoBay luxus lakópark kínálatában azon lakások, fő célja egy kicsi, Balaton parti lakás/garzon biztosítása a tó és a környezet adta lehetőségek (katamarán, kajak, szörf, futás, kerékpár) maximális kihasználására egy fő, egy kis társaság, vagy egy pár számára ideális.


Nyugalomra vágyók, kényelmet keresők – A PelsoBay luxus lakópark kínálatában azon lakások, amelyek a többi lakástól lehetőleg legkevésbé zavartatva, jellemzően egy szinten, liftel megközelíthetőek


Természetimádók – A PelsoBay luxus lakópark kínálatában azon lakások, melyek kertkapcsolatosak, illetve elhelyezkedésük okán a lehető legjobb természetközeli élményt nyújtó lakások


Legjobb ár érték arány (Fejlesztői értékelés) – A PelsoBay luxus lakópark kínálatában azon lakások, melyek egységára a fejlesztő értékelése alapján a legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek, így például kedvező egységár de magas panoráma értékkel, vagy kedvező árral és magas kertkapcsolati értékkel, vagy legkedvezőbb egység árral rendelkeznek


Kertkapcsolatos – A PelsoBay luxus lakópark kínálatában azon lakások, földszinti elhelyezkedésűek, és közvetlen, kizárólagos kert és tókapcsolattal rendelkeznek


Legkedvezőbb egységár – A PelsoBay luxus lakópark kínálatában azon lakások, melyek egységára (lakás nettó területre vetített vételi ára) az alsó 20%-ba tartozik.

Választható ingatlanok

Ellenőrizze le a kívánt ingatlanjának státuszát 3 könnyű lépésből

 • Válasszon ingatlan típust
 • Kalkuláljon
 • Éljen az Extra lehetőséggel

Előfoglalás előnyei

Azokat az ingatlantulajdonosok akik elsők között foglalnak , számos nagy értékű ajándékkal várjuk

Ajándék szolgáltatások az első vevőknek
Egyéni változtatások, egyedi igények alapján
Legjobb panorámájú lakások

Testre szabott ajánlat

A vízpart közvetlen közelében elhelyezkedő 10 villaépület (3xskiff, 3xdragon, 4xmelges) lehetőséget nyújt a leendő vásárlók egyedi igényeinek keilégítésére, 3-4 hálószobás, akár 150-300 nm alapterületű paloták.

Az engedélyeztetett épületek igény szerint egy vagy két szintes, belső kerttel, átriummal, nagy fedett teraszokkal kialakított, közvetlen tihanyi panorámával rendelkező épületek.

Ismerje meg mind a három épülettípust, és keressen bennünket bizalommal egy személyes egyeztetés kapcsán.

A belső kialakítás tökéletes személyre szabását biztosítja, hogy mind kulcsrakész, mind szerkezetkész állapotban megvásárolhatóak a lakások. Lakberendező és belső építész partnereink segítségével semmi sem szab határt egyedi igényeinek megvalósításában.

A megtervezett 5 épülettípus az eltérő igények teljes körű lefedésére törekszik, ugyanakkor megjelenésében egységes stíluselemekkel dolgozik. A kínálatban megtalálható az egyszintes grandiózus léptékű épülettől a több szintes tetőteraszos, illetve az apartman jellegű kialakítás is.

A lakások többségénél két egymástól elétrő alaprajzi megoldás is kidolgozásra került.

 Jelezze igényét, és visszahívjuk

Regisztráljon a legjobb lakásokért!

Pelso Bay Alsóörs