A megbízható

Az ASSO hajók nagyobb társaság számára is ajánlottak, a legkeményebb körülmények között is megbízhatók. A hajó olaszos temperamentumát tervezőjétől, a Garda tó partján fekvő Bogliaco városában dolgozó Ettore Santarellitől kapta, aki 1983-ban alkotta meg ezt a hajótípust. Magyarországra 15 évvel később érkezett meg az első ASSO, amit olimpiai bronzérmes vitorlázónk, Detre Szabolcs kormányzott a sikerek felé.

Medditerán loft

A Pelso Bay ASSO épületének lakásain is érződik ez az olaszos hangulat. A tetőteraszos, modern formavilágú házak lakásai többségükben egyenként 70 m2 feletti alapterületen több terasszal, több hálószobával rendelkeznek. Tervezetten amerikai konyhával, de egyedi igény szerint kis mértékben a műszaki lehetőségeknek megfelelő mértékben alakíthatóak.

A tetőterasz a lakások együttes használatában illetve a felső lakás kizárólagos használatában is megvásárolhatóak. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, ahonnan közvetlen kijárás biztosított az élménytóra.

Igény szerint akár 140 m2 alapterületű lakások is foglalhatók. Az első emeleten két-két, egyenként 35 m2 alapterületű, mégis tágas és elegáns garzonlakás is kialakításra kerül.

Apartman választó
*A weboldalon található lakáslistában szereplő árak nem minősülnek ajánlat tétételnek csak tájékoztató jellegűek.
A listában szereplő árak az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (továbbiakban: Áfa tv.) 82. § (2)
hatálya alá tartozó személyekre vonatkozó 5%-os áfával került kiszámolásra.

 Jelezze igényét, és visszahívjuk

Image
Borok Zoltán
Értékesítési vezető
sales@pelsobay.hu
+36-30-716-9625

Kapcsolat felvétel
close slider

 Jelezze igényét, és visszahívjuk

Image
Borok Zoltán
Értékesítési vezető
sales@pelsobay.hu
+36-30-7169625