Sikeres és népszerű

Épületünk a SOLING norvég „származású” hajóosztályról kapta nevét. A hajót Jan Linge tervezte 1965-ben, melyet a Nemzetközi Vitorlás Szövetség már 1968-ban olimpiai osztálynak választott és ezt 1972 és 2000 között, 28 éven keresztül meg tudta tartani.

Hagyományos, jól bevált megoldások jellemzik: univerzális, nagyon kényelmes és nagyon népszerű hajótípus, mindenki azonnal otthonosan érzi magát benne, akár csak apartmanjainkban.

Örökpanoráma

Ami a Soling hajóról elmondható ugyanaz állítható a Pelso Bay SOLING épületeinek lakásairól is, legyen szó azok földszinti, kertkapcsolatos vagy épp emeleti illetve tetőtéri penthouse változatairól.
Mellőz minden klasszikus lakóparki életérzést, hiszen a közvetlen szomszédokhoz nincs rálátás, így teljes intimitást élvezhetnek a lakók úgy, hogy hasonlóan napfényes minden lakás.

Az egyenként 56 – 120 m2 alapterületű lakások terasszal, illetve a földszintiek közvetlen kertkapcsolattal, több hálószobával rendelkeznek, valamint amerikai konyhás, tágas nappali szobával. A lakások a panoráma lifttel is kényelmesen megközelíthetők. Az épületcsoport tetején, valamint déli végén csak 5, egyenként 100 m2 feletti tetőterasszal rendelkező PENTHOUSE lakás vásárolható.

Összevont lakások esetén a közel 120 m2 nettó alapterületű lakások számára többféle belső terv készült a vevői igények széleskörű kiszolgálására.

Apartman választó

 Jelezze igényét, és visszahívjuk

Image
Borok Zoltán
Értékesítési vezető
sales@pelsobay.hu
+36-30-716-9625