Választható ingatlan típusok
FLAAR

A fejlesztési terület északi részében elhelyezkedő, elnevezéséhez méltóan bravúros, légiesen könnyed építészeti megoldásokat felvonultató, három emeletes épületegyüttes.

Választható ingatlan típusok
ASSO

Két vagy három szintes, tetőteraszos, modern formavilágú házak, igény szerint szintenként külön megközelítési lehetőséggel, vagy két szintes belső lépcsőházas villaként.

Választható ingatlan típusok
MELGES

A Balaton-parthoz legközelebb, a Yacht Club épületének közvetlen szomszédságában fekvő villák kreatívan alakítható extra luxus lakásokkal. Az átriumos megoldásokkal fűszerezett, nagy alapterületű, kétszintes épületek saját belső kertjeik köré épülve egyedi, diszkrét belső terek kialakítását teszi lehetővé.

Választható ingatlan típusok
SOLING

Különleges stílusban tervezett és a tihanyi panorámára tájolt épületegyüttes, mely lépcsőzetesen kialakított formájának köszönhetően egyediséget és praktikumot sugároz.

Választható ingatlan típusok
DRAGON

Az épület egy belső udvar köré épülő kétlakásos, nagy fedett teraszos épületegyüttes. A vízpart a két apartmanból külön-külön is megközelíthető.

Választható ingatlan típusok
SKIFF

Egyszerűen elegáns, a mai modern minimál építészeti stílusban tervezett épületek, melyet a letisztult vonalak és hatalmas üvegfelületek jellemeznek.

Lakásválasztó

Előfoglalás előnyei

Azokat az ingatlantulajdonosok akik elsők között foglalnak , számos nagy értékű ajándékkal várjuk

A legjobb lakások egyike lehet az Öné
Külső tároló vagy tárolók kedvező áron

Választható lakásbeosztás két-három variációs alaprajz szerint
Választható fedett parkoló
A limitált vendégparkoló még foglalható

Ajándék belsőépítészeti konzultáció
Ajándék lakberendezői tanácsadás
Választható burkolatok és szaniterek

Testre szabott ajánlat

A vízpart közvetlen közelében elhelyezkedő 10 villaépület (3xskiff, 3xdragon, 4xmelges) lehetőséget nyújt a leendő vásárlók egyedi igényeinek keilégítésére, 3-4 hálószobás, akár 150-300 nm alapterületű paloták.

Az engedélyeztetett épületek igény szerint egy vagy két szintes, belső kerttel, átriummal, nagy fedett teraszokkal kialakított, közvetlen tihanyi panorámával rendelkező épületek.

Ismerje meg mind a három épülettípust, és keressen bennünket bizalommal egy személyes egyeztetés kapcsán.

A belső kialakítás tökéletes személyre szabását biztosítja, hogy mind kulcsrakész, mind szerkezetkész állapotban megvásárolhatóak a lakások. Lakberendező és belső építész partnereink segítségével semmi sem szab határt egyedi igényeinek megvalósításában.

A megtervezett 5 épülettípus az eltérő igények teljes körű lefedésére törekszik, ugyanakkor megjelenésében egységes stíluselemekkel dolgozik. A kínálatban megtalálható az egyszintes grandiózus léptékű épülettől a több szintes tetőteraszos, illetve az apartman jellegű kialakítás is.

A lakások többségénél két egymástól elétrő alaprajzi megoldás is kidolgozásra került.

 Jelezze igényét, és visszahívjuk

Image
Borok Zoltán
Értékesítési vezető
sales@pelsobay.hu
+36-30-716-9625

Regisztráljon a legjobb lakásokért!
Kapcsolat felvétel
close slider

 Jelezze igényét, és visszahívjuk

Image
Borok Zoltán
Értékesítési vezető
sales@pelsobay.hu
+36-30-7169625